Lång erfarenhet

Allt inom nätverk.

Erfarna inom nätverk och fibernät

Pritell AB grundades 1989 av Peter Jernberg och Magnus Thunborg.
Ända sedan starten har företaget inriktat sig på data och teleinstallationer och utför idag såväl stora som mindre installationer.

Samtliga medarbetare på Pritell AB har en gedigen kunskap av nätverk, fibernät samt data- och teleinstallationer. Dels genom mångårig erfarenhet och dels genom att vi hela tiden uppdaterar oss med kurser och annat material. Genom att hela tiden hålla sig ajour med marknaden och dess nyheter kan vi också möta våra kunders behov och krav såväl idag som i framtiden.

fibernät

Vår kunskap och vår samlade erfarenhet blandat med flexibilitet och snabbhet är viktiga verktyg och det uppskattas av vår kundkrets.

Vårt mål är att alltid kunna erbjuda kunderna den bästa servicen till konkurrenskraftiga priser. Pritell AB har idag en gedigen och trogen kundkrets samt en tillströmning av nya kunder såväl i Stockholmsområdet som i Skåne.

Under hela vår verksamhetstid (över 25 år) har vi alltid lyckats hålla kundens leveransdatum.  När vi utför installationer sätter vi ett mycket stort värde på att utföra jobbet så att vi uppfyller kundernas önskemål om leveransdatum.

Vi har även som mål att utföra våra arbeten på ett professionellt och trivsamt sätt. Detta gäller inte minst omgivningsarbetet såsom städning.

Pritell AB har under en lång tid skapat sig en position i marknaden och har en god likviditet. Är du i behov av våra tjänster, så som fibernät, data- eller teleinstallation, nätverk eller något annat, så är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen att kontakta oss!